Imate težave z neprijetnim vonjem v kopalnici? Niste edini, saj to predstavlja kar pogost problem. Eden od vzrokov za to, zakaj prihaja do neprijetnega vonja, pa so lahko tudi mokre brisače, ki se zlepa ne posušijo, zato ostajajo dolgo časa vlažne, na njih pa se zaradi tega razvije tudi neprijeten vonj. Električni radiator za brisače zelo dobro prepreči takšne težave, saj poskrbi za njihovo sušenje v najkrajšem možnem času, poleg tega pa ob enem še segreje prostor. 

Imate v kopalnici neprijeten vonj? Lahko se ga znebite! 

Neprijeten vonj v kopalnici se lahko razvije iz več razlogov. Zagotovo pa je vlaga eden od dejavnikov, ki lahko najbolj vpliva na neprijetne vonjave. Zaradi tega je treba poskrbeti za čim manjše zadrževanje vlage v kopalnici, k čemur pripomore tudi električni radiator za brisače, ki ga lahko montirate na katero koli steno. Na njem je slednje možno hitro in učinkovito posušiti tako, da se vlaga ne bo zadrževala na njih in se na njih tudi ne bo razvil neprijeten vonj.  

Kakšen električni sušilnik izbrati? 

Modeli sušilnikov, ki sušijo brisače in drugo perilo s pomočjo elektriko, se razlikujejo tako po moči kot tudi po obliki. Pomembno je, da omogočajo čim bolj enostavno obešanje brisač, pri čemer je to, koliko jih boste lahko obesili nanj, odvisno predvsem od velikosti oziroma dimenzij posameznega modela, pa tudi od samega dizajna, ki je lahko zasnovan na raznolike načine. Najpogostejši so tako zagotovo modeli, ki so oblikovani kot lestev, pri katerih se brisače obešajo na posamezne prečke, drugi modeli pa ponujajo spet drugačne rešitve v ta namen. Pomembno je poiskati dizajn in rešitev, ki vam najbolj ustreza glede na prostorske možnosti, navade, količino brisač, ki bi jo radi posušili ipd., saj bo tako uporaba za vas najbolj priročna. 

električni radiator

Električni radiator za brisače tudi ogreva prostor 

Električni radiator za brisače pa ni namenjen zgolj sušenju perila, temveč je z njim možno tudi ogrevati prostor. Deluje namreč na elektriko oziroma tako, da elektriko spreminja v toploto, ki jo porabi za sušenje. Da je sušenje na njem možno, se mora naprava seveda predhodno segreti, pri čemer pa toploto začne oddajati tudi v prostor. Takšna naprava tako ni zgolj sušilnik, temveč tudi učinkovit grelnik, s katerim lahko segrejete prostor na želeno temperaturo.