Zadar – hotel je prava odločitev

Ko enkrat obiščemo mesto Zadar, nanj zlepa ne moremo pozabiti. Nekateri se vanj celo zaljubijo in ga potem obiskujejo celo življenje. Mesto je prava mala zakladnica različnih obdobij s področja arheologije in ostalih spomeniških zakladov. Pomembne in priljubljene pa so seveda tudi sodobne stvaritve, ki jih v mestu ni malo. Ohranjene so tako številne cerkve ter ostali kulturni spomeniki, ki jih turisti radi obiščejo, medtem ko počitnikujejo v tem prelepem obmorskem mestu, ki je vedno živo. Tudi ponoči. Zadar hotel pa je prava odločitev za nastanitev v tem izjemnem mestu. Tam se bomo lahko še dodatno sprostili in uživali v vseh mogočih kulinarikah.

Slavni hotel ZaDar

Zadar je torej mesto, ki se ga splača obiskati oziroma v njem tudi preživeti vsaj košček svojega dopusta. Nekje pa se moramo v tem času seveda tudi nastaniti. Hoteli so tako še vedno daleč najbolj priljubljena nastanitev, saj ponujajo vse tisto, kar si doma ne moremo privoščiti. Dopust pa je namenjen ravno temu, kajneda?

Med bolj priljubljenimi hoteli, ki jih je v mestu nešteto veliko, je hotel ZaDar. Znan je po svoji bližini morja. Od njega je namreč oddaljen slabih 500 metrov, kar je idealna razdalja za vsakega posameznika. V resnici gre za družinski hotel, ki se nahaja v bližini centra mesta. Ima glavno zgradbo ter tudi hostel. V obeh delih so izjemno lepe sobe, ki imajo razgled na izjemno lep park. Vse sobe se ponašajo z balkoni, kar je za goste pomemben dejavnik. Opremljenost je kvalitetna. Vsaka soba ima primerna ležišča, klimo, satelitsko televizijo, sef, kad ali pa tuš, sušilnik za lase, telefon ter seveda brezžični internet.

Poleg osnovne ponudbe ima hotel tudi recepcijo, restavracije, bara, zunanji bazen, sončno teraso z ležalniki, fitnes, welness, ki vključuje masaže vseh vrst, savne, pedikure, manikure in še kaj.

Mesto Zadar in  nastanitev v primernem hotelu je torej idealna odločitev za vsakogar izmed nas. Tudi za tiste, ki so pri izbiri mesta ter nastanitve izjemno zahtevni.

Write Your Comments

Your email address will not be published.