Vitamin d3+k2

Ali ste že poizkusili jemati vitamin D3 in K2? S to edinstveno kombinacijo lahko vašim lasem zagotovite vso potrebno podporo in preprečite njihovo prekomerno izpadanje. Če imate težave s tem in opažate, da vam lasje močno izpadajo, je čas, da to spremenite. Vse, kar morate narediti, je zgolj to, da na www.holistic.si naročite ta krasen prehranski dodatek ter ga jemljete vsaj 3 mesece. Vaši lasje bodo v tem času postali ne le bolj močni in bodo manj izpadali, temveč bo jemanje dodatka vplivalo tudi na izboljšanje njihovega videza. 

Vitamina, ki preprečujeta izpadanje las 

Vitamin D3 in K2 vam lahko pomagata preprečiti izpadanje čas. Nudita vso potrebo podporo vašim lasem ter jih naredita bolj močne, lepše in bolj zdrave. Vaši lasje bodo ob redni uporabi kar zasijali! Pri tem je pomembno le, da izdelek uživate v skladu z navodili in to čim bolj redno. Najbolje ga je jemati vsak dan, po možnosti ob isti uri ali vsaj ob istem delu dneva.  

Za optimalne učinke ga je pametno jemati vsaj 3 mesece, saj se bodo tako lahko rezultati pokazali resnično v polni luči. Ob tem pa seveda ne pozabite tudi na zdrav življenjski slog in zdravo prehrano ter izogibanje stresu, kolikor se to le da. Brez stresa je namreč življenje lepše, to pa pozitivno vpliva tudi na vaše lase in nasploh na vaš videz. Pijte tudi dovolj velike količine vode ali nesladkanega čaja ter poskrbite za dovoljšen vnos beljakovin v telo. Če želite še boljši učinek, pa poleg omenjenega prehranskega dodatka vsak dan ali vsaj vsaki drugi dan uživajte še kolagen, ki ima ravno tako neverjetne učinke na lase. 

izpadanje las

Prehranski dodatek s certifikatom GMP 

Kakovostni prehranski dodatek lahko izboljša videz in zdravje vaših las. Dokaz njegove kakovosti je tudi certifikat GMP, ki dokazuje, da je izdelek narejen v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi. Ravno tako pa so dokaz njegove kakovosti tudi številni zadovoljni uporabniki in uporabnice, ki so ta izdelek že preizkusili in lahko povejo, da res deluje. Hkrati pa ne vsebuje ničesar škodljivega za vaše telo, saj v njem ni laktoze, sladkorja ali glutena, ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov (GSO) in je primeren za vegane, poleg tega pa so vse sestavine v njem skrbno izbrane.